Supervisie EFT & Matrix Reimprinting

Supervisie is een van de meest effectieve en inspirerende manieren om je vaardigheden te blijven bijhouden en verder uit te bouwen. 

Uit een kleine rondvraag bij studenten van Tapping Instituut blijkt dat jullie voorkeur duidelijk uitgaat naar korte en online supervisie. Dus vanaf dit jaar zijn de supervisies via Zoom en duren ze 2 uur.

Tijdens een supervisie bespreken we de dingen waar je tegenaan loopt tijdens je sessies. Dit gebeurt samen en interactief in kleine groep: het maximum aantal deelnemers is 10.

Deelnemers ervaren dit als heel leerrijke momenten!

of zoals Marij het laatst verwoordde: ”hè hè, hier liep ik al een maand tegenaan. Het doet me zo’n deugd te horen dat ik niet de enige ben. We zijn gewoon onderweg in een leerproces. De uitleg was leerrijk, de demo was zo verhelderend. Ik kan weer verder. Super bedankt!

en Nadine: “… ik vond de vragen van de anderen ook zo interessant! En zeker ook het gesprek dat daaruit ontstond. Ik denk dat iedereen de ruimte voelde om zijn eigen ervaring in te brengen. .. een veilige, leerrijke ochtend”

of Petra: “hindernissen uitgeklaard, vragen gesteld, verhelderende dingen gehoord :). Tof!” ik schrijf me meteen in voor de volgende.

Voor wie? 

EFT supervisie: na afronding van module 3 van EFT opleiding voor professionals. 

Matrix Reimprinting supervisie na afronding van de basismodule Matrix Reimprinting  (vanaf 2023 kan dit pas na afronding na afronding van de module Uitdieping.)

Praktisch

Wanneer: 19 – 21 u | data vind je hiernaast

Inschrijven | annuleren | betalen kan tot 1 week voordien

Aantal: min 6 – max 10 deelnemers

Kosten: 25€ per supervisie (ontvangstbewijs krijg je avond zelf)

    Schrijf hier in voor een Supervisie-moment

    Selecteer een supervisie datum:

    EFT: di 26 maart '24EFT: di 27 mei '24

    Matrix: di 6 febr'24Matrix: di 23 april '24

    ​Wij respecteren jouw privacy. Lees meer over hoe wij jouw persoonlijke data verwerken in onze privacyverklaring.