OPLEIDING

Hartcoherentie voor EFT behandelaars

VOLGENDE OPLEIDING: 22 maart 2025

Hartcoherentietraining vormt een krachtige aanvulling op EFT !

Als EFT-behandelaar weet je dat het loslaten van negatieve emoties en overtuigingen een belangrijke stap vormt naar een gelukkiger en gezonder leven. Hartcoherentietraining kan een waardevolle aanvulling zijn op je EFT-praktijk.

HARTCOHERENTIE

In het kort

VOLGENDE OPLEIDING: 22 maart 2025

1.

Eendaagse bijscholing gegeven door Carl Bassi, bedrijfscoach, ex student Tapping Instituut en gespecialiseerd in oa hartcoherentie, hypnose en EMDR.

2.

Hartcoherentietraining wordt uitgevoerd door middel van bewuste ademhalingsoefeningen, waardoor hartslag en ademhaling in een meer gelijkmatig ritme komen. Dit wordt ook wel ‘hartcoherentie’ genoemd.

3.

Hartcoherentietraining versnelt en versterkt het loslaten van negatieve emoties en overtuigingen. In die zin werkt het prachtig in symbiose met EFT.

Waarom deze opleiding kiezen

Wat brengt deze workshop jou als EFT behandelaar?

Hartcoherentietraining is een techniek die de balans tussen het sympathische en parasympathische zenuwstelsel verbetert. Een goede balans tussen deze twee zenuwstelsels is essentieel voor ons stress- en herstelsysteem. 

Hartcoherentietraining is gebaseerd op bewuste ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen helpen om de hartslag en de ademhaling in een meer gelijkmatig ritme te brengen, ook wel ‘hartcoherentie’ genoemd.

Hartcoherentie is ook een ‘evidence based practice’  en heeft oa volgende aangetoonde positieve effecten op lichaam en geest: vermindering van stress en angst, verbetering van stemming, verhoging van concentratie en focus,  versterking van het immuunsysteem, vermindering van pijn.

EFT staat gekend als een effectieve methode om oa negatieve emoties en beperkende overtuigingen los te laten. Hartcoherentietraining versnelt en versterkt dit loslaten. In die zin werkt het prachtig in symbiose met EFT.

Deze boeiende eendaagse workshop is voor iedereen die de EFT opleiding gevolgd heeft t/m EFT 2. Ze wordt gegeven door Carl Bassi, bedrijfscoach en ex student van het Tapping Instituut.

Praktisch

Inschrijven

Praktisch
Datum
22 maart 2025
Kosten

Praktisch

Deze workshop wordt gegeven voor Carl Bassi.

Deze dag van 6 lesuren gaat door in het Tapping Instituut in Antwerpen. 

Adres: Van Schoonbekestraat 115, 2018 Antwerpen

Deelnemers: min 6 – max 14.

Data

Er is voorlopig geen nieuwe startdatum. Contacteer me indien je interesse hebt.

Kosten

160 € (excl BTW)  voor deze eendaagse cursus

De prijs is inclusief hand-out, studiemateriaal, drank & versnaperingen.

Elke cursusdag omvat minimum 6 effectieve lesuren.

Hartcoherentie voor EFT behandelaars

150,00 excl. btw

Interesse of vragen? Connecteer!

Tapping Instituut
Van Schoonbekestraat 115
2018 Antwerpen

+32 475 31 62 62
info@tappinginstituut.be

Anna Legein - Tapping Instituut