NIEUW! Hartcoherentie voor EFT behandelaars

In het kort

  • Eendaagse bijscholing gegeven door Carl Bassi, ex student Tapping Instituut en gespecialiseerd in oa Hartcoherentie.
  • Hartcoherentietraining wordt uitgevoerd door middel van bewuste ademhalingsoefeningen, waardoor hartslag en ademhaling in een meer gelijkmatig ritme komen. Dit wordt ook wel ‘hartcoherentie’ genoemd.

  • Hartcoherentietraining versnelt en versterkt het loslaten van negatieve emoties en overtuigingen. In die zin werkt het prachtig in symbiose met EFT.

Alle praktische info (data, prijzen, inschrijving) vind je onderaan deze pagina.

Inhoud

Hartcoherentietraining vormt een krachtige aanvulling op EFT !

Als EFT-behandelaar weet je dat het loslaten van negatieve emoties en overtuigingen een belangrijke stap vormt naar een gelukkiger en gezonder leven. Hartcoherentietraining kan een waardevolle aanvulling zijn op je EFT-praktijk.

Hartcoherentietraining is een techniek die de balans tussen het sympathische en parasympathische zenuwstelsel verbetert. Deze twee zenuwstelsels spelen een belangrijke rol in ons stress- en herstelsysteem. Een goede balans tussen deze twee zenuwstelsels is essentieel voor een gezond lichaam en geest.

Hartcoherentietraining wordt meestal uitgevoerd door middel van bewuste ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen helpen om de hartslag en de ademhaling in een meer gelijkmatig ritme te brengen. Dit wordt ook wel ‘hartcoherentie’ genoemd.

Hartcoherentie is ook een ‘evidence based practice’  en heeft oa volgende aangetoonde positieve effecten op lichaam en geest: vermindering van stress en angst, verbetering van stemming, verhoging van concentratie en focus,  versterking van het immuunsysteem, vermindering van pijn.

EFT staat gekend als een effectieve methode om negatieve emoties en beperkende overtuigingen los te laten. Hartcoherentietraining versnelt en versterkt dit loslaten. In die zin werkt het prachtig in symbiose met EFT.

Voor wie?

    Deze boeiende eendaagse workshop is voor iedereen die de EFT opleiding gevolgd heeft t/m EFT 2.

Boeiend moment was zeker toen Carl het biofeedback systeem voor hartcoherentie gebruikte terwijl EFT werd ingezet om een stressvolle situatie te kalmeren. Wij weten natuurlijk allemaal dat EFT werkt, maar het zien gebeuren in dat programma was toch wel heel bijzonder!”

Patricia

.

Praktisch

Deze dag van 6 lesuren gaat door op 24 maart in het Tapping Instituut in Antwerpen.  Deelnemers: min 6 – max 14.

      Zondag 24 maart 2024

Uren: zondag 24 maart 2024 : 9.30 – 17.00

Adres: Van Schoonbekestraat 115, 2018 Antwerpen

150 € (excl BTW)  voor deze eendaagse cursus

De prijs is inclusief hand-out, studiemateriaal, drank & versnaperingen.

Elke cursusdag omvat minimum 6 effectieve lesuren.

Hartcoherentie voor EFT behandelaars

150,00 excl. btw