Over Anna Legein

Het raakvlak tussen lichaam en geest heeft me altijd al geboeid. Voor zover ik me herinner heb ik er boeken over gelezen, lezingen over beluisterd en cursussen over gevolgd.

In Leuven werd ik licentiate kinesitherapie. Door een verrassende wending van het lot belandde ik niet in een praktijk, maar creëerde samen met een vriend de bedrijven Nirwana en later ook Kersenpitje.

Een burn-out na een carrière van 18 jaar als zakenvrouw veranderde mijn leven. De zoektocht naar genezing wakkerde een oude passie weer aan: het raakvlak tussen lichaam en geest.

In combinatie met ons jonge gezin, volgde ik uiteenlopende opleidingen zoals oa shiatsu, voetreflexologie, Bachbloesems, coaching, een 4 jarige opleiding Kinesiologie (oa Brain Gym, Touch For Health, neuro-energetic kinesiology). Uit deze ervaring en kennis ontstond mijn praktijk.

Toen EFT op mijn pad kwam heb ik me intensief internationaal toegelegd op EFT en Matrix Reimprinting. Deze krachtige technieken vormen nu de kern van mijn behandelingen.

Sinds 11 jaar geef ik hierover workshops en opleidingen. Eerst aan particulieren, daarna steeds meer aan professionals. Gedurende enkele jaren deed ik dat als trainer binnen de schoot van het Nederlandse Novet. Begin 2018 ben ik een eigen koers gaan varen om meer ruimte te kunnen geven aan Matrix Reimprinting. Op dit moment ben ik Master Trainer EFT en Matrix Reimprinting voor België bij EFTMR Academy (GB).

Het is mijn droom om doorheen boeiende lespakketten en met gemotiveerde trainers een kwalitatief en professioneel netwerk van EFT & Matrix Reimprinting behandelaars uit te bouwen. 

Van harte,

Anna